Diskover i l’ENS de l’Associacionisme Cultural Català signen un acord de col·laboració per a fomentar la cultura i l’art a Catalunya a través de Diskover

Signatura Col·laboració Diskover Ens

Comparteix aquesta publicació

Amb l’objectiu de fomentar i promoure el desenvolupament cultural, artístic i social de Catalunya, signem un acord amb l’ENS de l’Associacionisme Cultural Català . Aquesta aliança estratègica entre Diskover i l’ENS posa de manifest el compromís compartit per impulsar l’associacionisme cultural i promoure la diversitat cultural de Catalunya. A través d’aquesta col·laboració, treballarem conjuntament per a enriquir l’ecosistema de Diskover, potenciant l’accés a la cultura, promocionant les activitats que es desenvolupen a través de l’ens arreu de Catalunya.

Entre les primeres accions que es realitzaran en virtut d’aquest acord, destaquen la introducció de la programació cultural on trobem concerts, esdeveniments culturals de diferents disciplines.

L’ENS és una entitat catalana amb una àmplia experiència en la promoció de l’associacionisme cultural i l’art. La seva missió és impulsar i enfortir el teixit cultural de Catalunya, creant espais d’intercanvi i col·laboració entre artistes, entitats i ciutadans interessats en la cultura.

Subscriu-te al nostre butlletí

Més per explorar

Membres fundadors de

Amb la col·laboració de

sello enisa

Contacte

Copyright © 2024diskover

Tots els drets reservats.