Acord per un turisme sostenible amb Aethnic

Comparteix aquesta publicació

Signem un acord amb l’Associació de turisme sostenible Ethnic (Aethnic) per tal de promoure un turisme responsable i sostenible. Aethnic és una entitat sense ànim de lucre que va ser fundada l’any 2006 i treballa amb els actors locals del territori per cocrear experiències turístiques responsables i sostenibles. Entre d’altres, fan projectes de cooperació internacional, d’acció local, i producció i disseny de viatges responsables.

Amb aquesta incorporació, els usuaris de Diskover veuran a l’app experiències lúdiques per millorar la qualitat de vida de les persones, el desenvolupament de l’economia social i solidària i el respecte vers el medi ambient.

Aquestes experiències se sumen als punts d’interès històrics i culturals que ja estan dins de Diskover, així com els costums i les curiositats que li donen identitat a cada poble. A més, el nostre feed de comerços de km. 0 forma part essencial d’un patrimoni de país ètic amb els productors i artesans del nostre entorn, i, juntament amb les agendes municipals, fortament basades en el coneixement, l’aprenentatge i la conservació del territori, completen l’oferta de turisme sostenible que tant ens ocupa.

Subscriu-te al nostre butlletí

Més per explorar

Sense categoria

Junta General Ordinària de Socis de la Societat

DISKOVER CATALONIA SL Domicili social: Carrer Compte Güell, 40, Baixos, Barcelona CP 08028 NIF: B-06870554 Apreciat soci, L’òrgan d’administració de la societat de conformitat amb

Membres fundadors de

Amb la col·laboració de

sello enisa

Contacte

Copyright © 2024diskover

Tots els drets reservats.