Posar en valor el teu territori, analitzar els resultats i retenir els visitants i turistes

Beneficis de Diskover per a millorar la promoció turística del territori

 • Promociona el teu patrimoni turístic de manera fàcil, i sense que els visitants i turistes pensin que estan veient publicitat
 • Descobreix què agrada als visitants i turistes que visiten el teu territori i adapta la teva oferta als seus interessos
 • Impacta a aquells visitants i turistes que estan al teu territori i augmenta d’aquesta manera la probabilitat que acabin gaudint dels teus recursos turístics

Característiques de Diskover

 • Llocs, esdeveniments, activitats, comerços i allotjaments ordenats per distància. Ja no has de buscar cada cosa a un lloc diferent.
 • Consulta els detalls dels continguts que t’interessin i interactua amb ells: fes m’agrada, escriu un comentari, truca per telèfon, escriu un email, navega a l’adreça, desa’l per a visitar-lo més tard, comparteix-lo amb amics, accedeix a la seva web i xarxes socials, i fins i tot reserva directament.
 • Fes una cerca del contingut per paraules clau, per nom de municipi i per nom d’usuari.
 • Filtra el contingut per etiquetes: #història, #llegendes, #curiositats, #gastronomia,…
 • Segueix els teus usuaris preferits i estigues al cas de les seves novetats.
 • Deixa que el motor d’IA et recomani continguts en base a la teva interacció prèvia amb l’APP
 • Contribueix amb la xarxa i afegeix el contingut que trobis a faltar a Diskover

Testimonis i ressenyes

Vull potenciar el meu territori de forma gratuïta

 • Descarrega’t l’APP a les stores
 • Registra el teu usuari, afegeix una imatge i una BIO, i
 • Publica posts dels llocs, esdeveniments, activitats, comerços i allotjaments del teu territori

Vull aconseguir encara més rendiment de les meves publicacions a Diskover i rebre informes dels resultats, recomanacions i propostes de millora

FAQs

 • Puc incloure el recursos turístics del meu territori a dins l’APP? Si, fer aparèixer el teus llocs d’interès, esdeveniments com festes majors i fires sectorials, activitats com itineraris temàtics, comerços que s’adrecen al turista i visitant com restaurants i botigues de KM0, i allotjaments com hotels i càmpings és gratuït. Pots introduir-los tu mateix o ho podem fer nosaltres per tu i ajudar-te així a millorar la promoció del comerç i el turisme del teu territori.
 • Puc incloure les activitats i esdeveniments que organitzo? Si, i d’aquesta manera tant els habitants del territori com els visitants i turistes podran estar informats de la teva agenda.
 • He d’entrar jo tota la informació a Diskover? Si vols ho pots fer, però el nostre equip de continguts estarà encantat de fer-ho per tu.

Diskover

Diskover neix el 2021 fruit del neguit de diversos empresaris per mirar de posar el seu granet de sorra per a ajudar a satisfer una necessitar del sector turístic: Potenciar el turisme de proximitat.
Desenvolupem doncs una APP que s’adreça, principalment tot i que no exclusivament, a aquell perfil de turista/visitant que no planifica allò que farà a la seva estada. És aquell perfil de turista que quan arriba al seu allotjament s’adreça a recepció o a la Oficina d’Informació i Turisme per a demanar què pot veure, què pot fer i on pot trobar allò que necessita. Diskover dóna resposta a aquestes preguntes i presenta el seu contingut agrupat per 5 grans categories (llocs, esdeveniments, activitats, comerços i allotjaments) i ordenat per distància. Primer allò que tens més a prop.

La primera beta apareix a les stores la tardor del 2021 i després de diverses millores publiquem una primera versió plenament operativa la primavera del 2022. Des d’aleshores Diskover acumula més de 80.000 descàrregues, hem arribat a més de 18.000 usuaris actius mensuals, i conté més de 28.000 recursos turístics que s’han visualitzat més de 7.800.000 cops dins de l’APP. 

Membres fundadors de

Amb la col·laboració de

sello enisa

Contacte

Copyright © 2024diskover

Tots els drets reservats.