A prop de Castellgalí

Mirador del Pla de Sant Ramon

Mirador del Pla de Sant Ramon

T’agradaria veure la muntanya de Montserrat en tota la seva majestuositat? Doncs vine al Mirador del Pla de Sant Ramón i gaudeix d’una agradable caminada amb increïbles vistes. Està situat a 445 metres d’altitud i es triga aproximadament menys de 40 minuts en arribar-hi.

Castell de Castellgalí

El castell d’en Galí, en referència al seu primer propietari, va donar nom al poble. Estava dalt d’un turó, en una posició estratègica. És recomanable no pujar, ja que l’accés és perillós i trobaràs fotografies i panells informatius avall. S’ha creat un pas entre les restes del mur i el carrer i una zona enjardinada i d’esbarjo al peu del turó.

Fàbrica Sant Jaume

La Fàbrica de Sant Jaume (1896) va ser la primera fàbrica tèxtil de Castellgalí. Tot i això, va produir un gran creixement de la població. Encara que la seva principal activitat va ser tèxtil, en algunes èpoques, va servir, també, per a altres fins. Actualment, tan sols en resten les runes després que una riada al 1971 inundés la fàbrica.

Museu Etnològic – Casa Amigant

La Casa Amigant era un antic hostal gòtic i posterior residència de la família Amigant. Actualment, trobem el Museu de Castellgalí, que amb l’objectiu de recuperar i entendre millor la història del poble, exposa fotografies, vídeos, peces arqueològiques i objectes. S’ofereixen visites guiades per a grups amb reserva prèvia. L’entrada és gratuïta.

Si tens Diskover instal·lat, prem sobre una imatge i aniràs directament a aquesta publicació a Diskover.
Si no, prem el botó corresponent de sota i gaudeix d’aquests i molts altres recursos turístics d’aquí al voltant i arreu del món.

Aquesta pàgina només es pot veure des d’un mòbil o tauleta. Instal·la’t Diskover i gaudeix de la Xarxa Social del Turisme que promou el turisme i el comerç de proximitat.