A prop de Mas de la Sala

Castell i església de Sant Esteve i Sant Sebastià

Conjunt monumental amb les restes de l’antic castell de Sallent amb origen al segle X. Formant part del que fou el recinte sobirà del castell, es troba l’església romànica del segle XI originàriament dedicada a Sant Esteve i posteriorment també a Sant Sebastià. Destaca per les seves grans dimensions.

Casa Torres Amat

Construcció barroca reconvertida en Museu. Conserva el mobiliari i la decoració de l’època. Portalada del segle XVII i caixa d’escala amb cúpula ovalada i pintures murals. Destaquen el menjador o sala principal, amb pintures de Villarrúbies, llums i mobiliari d’especial interès.

Santa Magdalena de Bell-Lloc

Santa Magdalena de Bell-lloc és una església romànica en ruïnes, vora el mas Martorell. Està documentat que va ser una fita curiosa en la història de la séquia de Manresa, quan un dia de l’any 1345 representants del bisbat de Vic i de Manresa s’hi varen trobar per tractar diferències que havien sorgit entre la ciutat i el bisbe.

Aiguamolls de la Corbatera

A la vall del riu Llobregat s’eixampla i permet que l’aigua discorri lentament formant la gran zona humida de la Corbatera amb una gran varietat d’hàbitats, com el bosc de ribera autòcton, pinedes, retalls de roureda i una gran extensió de canyissar i bogar. És un potent focus d’atracció per una gran diversitat d’aus.

Si tens Diskover instal·lat, prem sobre una imatge i aniràs directament a aquesta publicació a Diskover.
Si no, prem el botó corresponent de sota i gaudeix d’aquests i molts altres recursos turístics d’aquí al voltant i arreu del món.

Aquesta pàgina només es pot veure des d’un mòbil o tauleta. Instal·la’t Diskover i gaudeix de la Xarxa Social del Turisme que promou el turisme i el comerç de proximitat.