Si tens Diskover instal·lat, prem sobre una imatge i aniràs directament a aquesta publicació a Diskover.

Si no, prem el botó corresponent de sota i gaudeix d'aquests i molts altres recursos turístics d'aquí al voltant i arreu del món.

A prop de Prats de Molló

Capella De Santa Margarita Del Col D'ares​

A pocs metres del coll d’Ares, el panorama està dominat per les ruïnes de la capella de Santa Margarita, esmentada ja al segle XIII, l’hospici annex de la qual servia d’acollida de viatgers i pelegrins. Aquestes ruïnes van servir durant un temps de lloc de refugi l’any 1939, durant la Retirada.
Prem la imatge visualitzar el post a Diskover

Centre D’interpretació De L’arquitectura I Del Patrimoni De Les Valls Catalanes

A través d’una exposició permanent es pot veure la riquesa patrimonial, històrica, social i cultural del territori transfronterer format per 44 municipis de banda i banda de la frontera. Tots ells formen part d’un consorci transfronterer sota la marca cultural francesa: País d’Art i d’Història. El mes de gener està tancat.
Prem la imatge visualitzar el post a Diskover

Ésglesia De Saintes Juste I Ruffine

Un edifici religiós va ser creat a finals del segle X (consagració entre 984 i 988) pels monjos de l’abadia benedictina d’Arles-sur-Tech. Al segle XIII, la vila de Prats-de-Mollo es va desenvolupar sota l’impuls del rei Jacques I d’Aragó que va crear una poblacio o ciutat nova al voltant d’una residència d’estiueig.
Prem la imatge visualitzar el post a Diskover

Ermita De La Mare De Déu Del Coral

Capella amb Mare de Déu del segle XIII i retaules dels segles XVII i XVIII. Situat sobre el cor, un camaril alberga una Mare de Déu-maniquí. Les parets estan decorades amb frescos de P. Villalongue i M Beaumont que evoquen les diverses llegendes annexes al lloc. Diversos ex voto i objectes litúrgics adornen les parets i les finestres.
Prem la imatge visualitzar el post a Diskover

Fort Lagarde

Fort Lagarde és una ciutadella del segle XVII que domina la localitat de Prats-de-Molló, al departament dels Pirineus Orientals. Al segle XIII, la vila de Prats-de-Molló tenia un curiós urbanisme. Va ser dividit en dos pel Tech, un petit riu, cadascuna de les dues parts ascendint pels costats de la vall.
Prem la imatge visualitzar el post a Diskover

La Torre Del Mir

Situada a 1540 metres d’altitud, la torre Mir, antiga torre de senyals, va ser construïda a l’últim quart del segle XIII sota el regnat dels reis de Mallorca. La seva finalitat era llavors transmetre informació militar a través del fum durant el dia o el foc a la nit.
Prem la imatge visualitzar el post a Diskover

Mercat Setmanal a Prats De Molló I La Presta

Descobreix l’encant del mercat setmanal a Prats de Molló i la Presta: colors, aromes i sabors únics t’esperen. Gaudeix de productes frescos i artesans en un ambient acollidor. Divendres al matí plaça del Firal.
Prem la imatge visualitzar el post a Diskover

Refugi Les Conques

L’edifici es va crear, inicialment a mitjans dels anys seixanta del segle passat, per acollir els serveis de l’estació d’esquí dels Fourquets, part d’una macroestació d’esquí que tenia com a projecte unir els pobles de Prats de Molló-La Presta, de Py i de Mentet. El refugi consta d’un gran menjador i sala de descans.
Prem la imatge visualitzar el post a Diskover

A prop d’Amélie-les-Bains

Aquesta pàgina només es pot veure des d’un mòbil o tauleta. 

Instal·la’t Diskover i gaudeix de la Xarxa Social del Turisme que promou el turisme i el comerç de proximitat.