Atenció botiguers i artesans

Comparteix aquesta publicació

La primera app en la que comerços i serveis, s’integren dins de l’oferta turística!

Catalunya ja té testimoni digital del seu patrimoni històric, cultural i natural en una app. Es diu Diskover i té més de 30 mil llocs autèntics per a gaudir aquest estiu.

Milers de persones estan aprofitant aquests dies per descobrir els secrets de cada racó de Catalunya on anar i connectar amb els habitants, la seva cultura i la seva història!   

Com saben que hi ha un gorg amagat? O que es fan passejos a cavall pel parc natural? O que hi ha una botiga genuïna? Simplement obren l’aplicació a cada poble que visiten, i Diskover els mostra les activitats, la història, els costums, les tradicions, les festes, el comerç local, la restauració i les curiositats que hi ha allà.

Només hi falta el teu comerç!

Adapta’t a la nova manera d’entendre l’oci i el turisme i publicita’t a Diskover sense aparèixer com a anunciant!

Omple el teu nom i correu electrònic i ens posarem en contacte amb tu per oferir-te el millor suport personalitzat amb Diskover: https://www.diskover.cat/llicencies-per-a-comercos/

Subscriu-te al nostre butlletí

Més per explorar

Sense categoria

Junta General Ordinària de Socis de la Societat

DISKOVER CATALONIA SL Domicili social: Carrer Compte Güell, 40, Baixos, Barcelona CP 08028 NIF: B-06870554 Apreciat soci, L’òrgan d’administració de la societat de conformitat amb

Membres fundadors de

Amb la col·laboració de

sello enisa

Contacte

Copyright © 2024diskover

Tots els drets reservats.