Caldes de Montbui i Diskover treballen plegats per potenciar el turisme local

Comparteix aquesta publicació

L’Ajuntament de Caldes de Montbui i Diskover treballen conjuntament per impulsar el turisme local i millorar la visibilitat del municipi a través de la seva presència en línia.

En primer lloc, el municipi de Caldes de Montbui és una localitat amb un patrimoni històric, cultural i natural de gran valor. Ofereix una gran varietat d’atraccions i activitats per a tots els gustos. En segon lloc cal afegir les seves famoses termes, que han atret visitants durant segles, el municipi compta amb una àmplia gamma de llocs d’interès, com ara:

  • La Font del Lleó: una font termal que brolla a la plaça principal del poble i ofereix aigua calenta directament de les aigües termals locals.
  • El Balneari Broquetas: un dels balnearis més antics de Catalunya, que ofereix tractaments de benestar i relaxació en un entorn idíl·lic.
  • Església de Sant Sebastià: una església gòtica del segle XV que destaca pel seu impressionant campanar.
  • El Museu Thermalia: un museu dedicat a la història de les termes i la cultura termal a Caldes de Montbui. Ofereix una visió fascinant del passat i el present de la localitat.
  • El Parc de can Rius: un espai verd ideal per passejar i gaudir de la natura, situat al costat de la Riera de Caldes.

D’altra banda aquests són només alguns exemples del que Caldes de Montbui té per oferir als visitants. Amb la seva combinació única de termes, història i natura, és un destí turístic perfecte per a tota la família. Cal destacar que aquesta iniciativa té com a objectiu principal ressaltar els atractius turístics de Caldes de Montbui.

Per finalitzar, a través de Diskover podeu cercar l’usuari @museuthermalia i gaudir de tot el que Caldes us pot oferir!

Subscriu-te al nostre butlletí

Més per explorar

Membres fundadors de

Amb la col·laboració de

sello enisa

Contacte

Copyright © 2024diskover

Tots els drets reservats.