Cas d’èxit: Deltebre

Comparteix aquesta publicació

L’administració pública juga un paper clau per a potenciar el coneixement col·lectiu d’un territori. Pensem en els ajuntaments, consells comarcals, consorcis i altres entitats administratives, que impulsen plans de promoció i desenvolupament dels seus espais per tal de fomentar la sensibilització envers la cultura, la història i la memòria de les seves regions.

En aquest sentit, tots ells troben en Diskover una eina capdavantera per a fomentar el turisme i ajudar a descentralitzar i desestacionalitzar-lo de forma intel·ligent. Aquest és el cas de Deltebre, que com a municipi, té un usuari amb 300 posts actius dins de l’app Diskover entre punts d’interès com ara miradors, jaciments, platges, fars, esdeveniments com jornades gastronòmiques o rutes guiades, activitats com curses, regates, kitesurf, creuers pel Delta de l‘Ebre, i varietat de comerços i allotjaments.

L’exercici de digitalitzar tot el patrimoni turístic de Deltebre, va passar per bolcar tot el que hi ha a Google Maps, Wikipedia, a fòrums i altres pàgines web, sobre el municipi, afegint, a més, l’agenda d’esdeveniments municipal per a què els usuaris puguin consultar, de forma immediata i geolocalitzada (intel·ligent) què és el que està passant, ara, a prop de Deltebre i dins d’un radi d’acció que ells mateixos poden indicar.

Set mesos després de la inclusió de Deltebre a l’app, les xifres que fan referència a la seva activitat, són molt positives:

  • Els seus continguts s’han vist prop de vint-i-nou mil vegades 
  • Els seus continguts han suscitat prop de 1.200 reaccions entre els usuaris (entre clics al detall dels posts, m’agrada i compartits) 
En aquesta infografia teniu les dades del cas d’ús Deltebre, com a ajuntament amb llicència de continguts Diskover la qual permet la possibilitat d’introducció i actualització de dades per personal professional i extern a la institució.

Subscriu-te al nostre butlletí

Més per explorar

Sense categoria

Junta General Ordinària de Socis de la Societat

DISKOVER CATALONIA SL Domicili social: Carrer Compte Güell, 40, Baixos, Barcelona CP 08028 NIF: B-06870554 Apreciat soci, L’òrgan d’administració de la societat de conformitat amb

Membres fundadors de

Amb la col·laboració de

sello enisa

Contacte

Copyright © 2024diskover

Tots els drets reservats.