Cas d’èxit: Gremi d’Hotels de Barcelona 

Comparteix aquesta publicació

Comerços i allotjaments formen part d’una solució diferencial i capdavantera respecte a les aplicacions que hi ha al mercat en l’àmbit mundial i ja estan incrementant la seva visibilitat davant dels usuaris que estan a la zona, mitjançant la IA. 

És per això que col.lectius i associacions com el Gremi d’Hotels de Barcelona, han apostat per integrar dins de l’app Diskover, a hotels agremiats, per tal de donar-los un valor afegit com a associats. Al mateix temps, els usuaris de Diskover, tenen una oferta completa i actualizada amb les campanyes que aquests hotels realitzen per al públic local, com la campanya de les terrasses, o la campanya del teatre, entre altres.

Cinc mesos després de la inclusió de l’usuari @MésQHotels a Diskover, des de l’inici de la campanya de “La setmana de les terrasses” el 10 de juny d’enguany, els seus continguts han aconseguit aquestes xifres:

Gairebé vuitanta mil visualitzacions dels seus continguts i cinc mil interaccions entre clics al detall, m’agrada i compartits

Subscriu-te al nostre butlletí

Més per explorar

Sense categoria

Junta General Ordinària de Socis de la Societat

DISKOVER CATALONIA SL Domicili social: Carrer Compte Güell, 40, Baixos, Barcelona CP 08028 NIF: B-06870554 Apreciat soci, L’òrgan d’administració de la societat de conformitat amb

Membres fundadors de

Amb la col·laboració de

sello enisa

Contacte

Copyright © 2024diskover

Tots els drets reservats.