Els allotjaments turístics catalans confien en Diskover: Casa Arena en són un cas.

Comparteix aquesta publicació

Casa Arena és una de les diverses empreses d’allotjaments turístics que confien amb Diskover.

Els allotjaments i empreses, confien en nosaltres per diverses raons, reflectint la nostra dedicació i compromís amb un model de turisme que vol englobar tots els actors del sector, creant sinergies entre si per dotar de beneficis empreses d’arreu del territori. Des de poder brindar tota la teva oferta als usuaris de la plataforma fins a la interpretació de mètriques i tendències dels posts.

El foment del turisme de proximitat responsable i de qualitat es l’eix que uneix aquestes dues propostes d’àmbit turístic. Diskover no és només plataforma per guanyar visibilitat sinó també la possibilitat de posar a disposició dels hostes una eina de descobriment turístic útil que et permet descobrir i visitar tot allò que els envolta de forma responsable i sostenible.

Gràcies a l’algoritme que utilitza la plataforma som capaços de proporcionar una oferta turística, personalitzada, descentralitzada i destacionalitzada; sent aquesta diversa i de qualitat fins i tot en els mesos de baixa demanda i oferta turística. D’aquesta manera es pretén mantenir l’atractiu turístic de les destinacions de forma regular al llarg l’any incentivant als nostres usuaris a visitar i allotjar-se en les destinacions.

No et quedis enrere i uneix-te a la revolució turística que suposa Diskover!

Subscriu-te al nostre butlletí

Més per explorar

Sense categoria

Junta General Ordinària de Socis de la Societat

DISKOVER CATALONIA SL Domicili social: Carrer Compte Güell, 40, Baixos, Barcelona CP 08028 NIF: B-06870554 Apreciat soci, L’òrgan d’administració de la societat de conformitat amb

Membres fundadors de

Amb la col·laboració de

sello enisa

Contacte

Copyright © 2024diskover

Tots els drets reservats.