Castellgalí, Sant Joan de Vilatorrada, Sant Mateu de Bages i Sant Fruitós de Bages impulsen el turisme local amb Diskover.

Comparteix aquesta publicació

Quatre ajuntaments de la comarca del Bages, concretament Castellgalí, Sant Joan de Vilatorrada, Sant Mateu de Bages i Sant Fruitós de Bages, han pres la iniciativa per potenciar el turisme local amb Diskover. L’aplicació que connecta als visitants amb experiències autèntiques i úniques a la regió.

Per començar, aquests quatre municipis destaquen la seva aposta decidida per impulsar el turisme sostenible i descentralitzat a la comarca. Entre els quatre sumen més de 22.600 habitants. Aquesta xifra representa el 23,3% del total de la comarca (descomptant el pes de Manresa). Els quatre ajuntaments lideren el camí cap a una promoció turística més equitativa i local al Bages.

Diskover proporciona als visitants i residents una eina única per descobrir els encants de Castellgalí, Sant Joan de Vilatorrada, Sant Mateu de Bages i Sant Fruitós de Bages. Destacant monuments, activitats, esdeveniments, restaurants i hotels. La plataforma, que ja compta amb un elevat nombre de posts a tota la comarca, és un recurs valuós per aquells que busquen una experiència més autèntica i personalitzada, i és una oportunitat pels ajuntaments de promoure els seus recursos i atraure visitants amb una oferta diversificada.

Amb aquesta iniciativa, els ajuntaments de la resta dels municipis de la comarca, poden unir-se a Diskover i col·laborar en la promoció d’un turisme responsable i descentralitzat. La incorporació de més municipis a la plataforma contribuirà a enriquir l’oferta turística i a consolidar Catalunya, la Catalunya Central, i més concretament la comarca del Bages, com a destinació turística de referència.

Per finalitzar, Diskover no només és una eina de promoció, sinó que trimestralment proporciona als ajuntaments adherits uns informes d’anàlisi de la interacció dels usuaris amb el contingut publicat pels ajuntaments. Què visiten realment els usuaris, quins interessos i gustos tenen, i comparatives amb la comarca i tota Catalunya. Aquest informes proporcionen informació molt valuosa per a prendre millors decisions en les estratègies turístiques i de promoció econòmica dels municipis tant dins de Diskover com en altres plataformes de promoció i comunicació que estigui utilitzant el municipi.

Aquesta unió simbolitza el compromís compartit amb la promoció d’un turisme sostenible i la descoberta de les riqueses culturals i naturals de la comarca.

Per a més informació sobre Diskover i com unir-se a la plataforma, podeu contactar amb nosaltres.

Subscriu-te al nostre butlletí

Més per explorar

Sense categoria

Junta General Ordinària de Socis de la Societat

DISKOVER CATALONIA SL Domicili social: Carrer Compte Güell, 40, Baixos, Barcelona CP 08028 NIF: B-06870554 Apreciat soci, L’òrgan d’administració de la societat de conformitat amb

Membres fundadors de

Amb la col·laboració de

sello enisa

Contacte

Copyright © 2024diskover

Tots els drets reservats.