Catalunya confia en Diskover!

Comparteix aquesta publicació

Gairebé una cinquantena d’empreses i entitats d’arreu del territori ja confien en Diskover per a ajudar a repartir el turisme en l’espai i en el temps, i analitzar el comportament dels visitants envers les seves propostes turístiques.

Des d’entitats sense ànim de lucre com l’Associació de sales de concerts de Catalunya, la Coordinadora de Colles Castelleres de Catalunya, la Federació de Colles de l’Aplec del Caragol de Lleida, el Gremi d’hotels de Barcelona, o la Xarxa de turisme industrial de Catalunya, fins a grups musicals emergents de l’escena catalana com Pepet i Marieta, Figa Flawas o The Tyets.

Des de Diskover estem molt atents a les noves formes d’entendre l’oci i el turisme i volem col·laborar activament a canviar el model turístic posant l’accent en una major consciència personal del turista envers l’entorn humà, natural i cultural. El turisme regeneratiu, que va un pas més enllà del turisme sostenible, implica que amb la nostra acció com a turistes contribuïm a millorar allò que estem visitant. Exemples d’aquest turisme regeneratiu els trobem en forma de col·laboració en projectes locals com el treball amb les entitats de barri o la cooperació amb els veïns i veïnes, tal com fa el gremi d’Hotels de Barcelona posant a l’abast les visites guiades gratuïtes dels hotels monument de la ciutat, i que vam acollir a Diskover.

A més, en una clara aposta per la cultura local, a Diskover també hem posat en valor el patrimoni històric geolocalitzant totes les festes majors de Catalunya, i les actuacions castelleres arreu del territori.

D’altra banda, col.laborem amb entitats supramunicipals com l’Associació de Micropobles de Catalunya i l’Associació Catalana de Municipis, per promocionar els actius turístics dels municipis de Catalunya i ajudar a la desestacionalització i descentralització del turisme.

Per últim, tenim ajuntaments que s’incorporen al projecte Diskover com a part dels seus plans de dinamització turística, els quals ja estan millorant les seves actuacions gràcies a l’anàlisi intel.ligent de les dades que Diskover els proporciona.

Amb tots aquests acords, continuem treballant per a potenciar un turisme de qualitat i sostenible, que tingui cura pel país i contribueixi activament en el foment de la cultura.

Subscriu-te al nostre butlletí

Més per explorar

Membres fundadors de

Amb la col·laboració de

sello enisa

Contacte

Copyright © 2024diskover

Tots els drets reservats.