Catalunya, el primer país del món amb els seus atractius turístics digitalitzats.

Comparteix aquesta publicació

Catalunya pot convertir-se en el primer país del món amb els seus atractius turístics digitalitzats a través de la plataforma Diskover. Aquesta iniciativa pretén fer que tot el territori català, en els pròxims dos anys (2024-2025), tingui els seus atractius turístics accessibles mitjançant Diskover.

Diskover disposa ja de 23.000 atractius turístics introduïts, i la participació activa d’una vintena d’ajuntaments. Catalunya està fent servir Diskover, l’única Xarxa Social de Turisme del món fins al moment. Diskover compta actualment amb més de 70.000 descàrregues i més de 7 milions de visualitzacions en poc més d’un any. El propòsit és crear una experiència única per als visitants i ciutadans.

Repte

Que la gran majoria de municipis catalans amb més de 10.000 habitants disposin dels seus atractius turístics digitalitzats en una mateixa APP per a tota Catalunya. Una APP que funciona, a més, com a xarxa social. Diskover ja ha introduït una àmplia gamma de llocs d’interès i establiments, amb la possibilitat que els municipis ampliïn i complementin aquest contingut.

Per facilitar la participació dels ajuntaments, tot el contingut serà introduït a l’aplicació per part del personal de Diskover. D’aquesta manera, s’allibera els ajuntaments de qualsevol càrrega de treball relacionada amb la digitalització dels atractius turístics. A més, s’ofereix la possibilitat de modificar el contingut dels posts enviant simplement un correu electrònic. Aquest canal permet una actualització garantida el mateix dia o al següent dia laborable.

Amb l’objectiu de donar a conèixer aquest projecte amb més amplitud, s’està considerant el llançament d’una campanya comunicativa a ràdio i televisió. Aquesta campanya començarà a partir de la Setmana Santa del 2024 i explicarà en detall el projecte i els municipis participants.

Els ajuntaments interessats a formar part d’aquest grup pioner poden fer-ho amb un cost anual a partir de 350€. A més existeix un assortit de paquets per a que tots els ajuntaments puguin trobar el seu encaix. A través d’aquesta iniciativa, ciutadans i visitants tindran accés a una àmplia gamma d’esdeveniments, activitats, llocs d’interès i establiments. Consolidant Catalunya com a destí turístic digitalitzat líder a nivell mundial.

Per a més informació, si us plau, contacteu amb Diskover a info@diskover.cat o visiteu el lloc web www.diskover.cat.

Subscriu-te al nostre butlletí

Més per explorar

Membres fundadors de

Amb la col·laboració de

sello enisa

Contacte

Copyright © 2024diskover

Tots els drets reservats.