Diskover aconsegueix 80.000 descàrregues i millora la retenció d’usuaris

Comparteix aquesta publicació

Diskover ha arribat a les 80.000 descàrregues, consolidant-se com una eina per a turistes i amants del turisme. Amb un màxim de 18.000 usuaris actius mensuals (UAM) al final dels períodes d’estiu de màxima activitat, i amb un creixement actual del 5% mensual.

Per començar, l’aplicació compta amb 28.000 recursos turístics i ha registrat un impressionant nombre de 8 milions de visualitzacions i 343.000 interaccions. Una xifra que no para de créixer cada dia.

Una de les millores més significatives ha estat la reducció de la taxa de desinstal·lació. Les darreres actualitzacions han aconseguit disminuir aquesta taxa del 61% a un notable 37%, demostrant l’eficàcia de les millores contínues en l’aplicació.

A les xarxes socials, Diskover també ha experimentat un creixement sòlid, arribant als 9.300 seguidors distribuïts entre diverses plataformes: 5.700 a Instagram, 2.000 a Twitter, 1.000 a Facebook, etc.

La nostra missió és proporcionar una experiència enriquidora i accessible per a tots els nostres usuaris. Aquestes mètriques demostren que estem en el bon camí, en especial per aquestes 80.000 descàrregues. Continuarem millorant l’aplicació i expandint la nostra comunitat per oferir el millor contingut turístic a nivell global.

Per acabar, aquests èxits reflecteixen el compromís de l’equip de Diskover per oferir una experiència enriquidora i accessible a tots els seus usuaris. La continuació d’aquests esforços assegura que Diskover: seguirà sent una eina valuosa per a turistes i residents locals, promovent el descobriment de llocs i experiències úniques arreu del món.

Subscriu-te al nostre butlletí

Més per explorar

Membres fundadors de

Amb la col·laboració de

sello enisa

Contacte

Copyright © 2024diskover

Tots els drets reservats.