Diskover arriba a un acord amb la Coordinadora de colles castelleres de Catalunya

Comparteix aquesta publicació

Barcelona, 12 d’abril de 2023.- Diskover arriba a un acord amb la Coordinadora de colles castelleres de Catalunya (CCCC) per tal de promocionar les actuacions castelleres per tot el territori.

En una clara aposta per fomentar la sensibilització envers la cultura, la història i la memòria, hem arribat a un acord amb la Coordinadora de colles castelleres de Catalunya que permet posar a disposició del públic, l’agenda geolocalitzada dels esdeveniments de les colles castelleres, dins de l’app. D’aquesta manera, els usuaris poden consultar de forma immediata i intel·ligent, si hi ha alguna actuació ara, al mateix entorn on estan situats, dins d’un radi d’acció que ells mateixos poden indicar. O cercar tota l’activitat castellera de l’usuari @CastellsCat que està planificada arreu del país, durant els quinze dies vinents.

L’entitat castellera treballa prioritàriament en aquells àmbits que depassen les capacitats de cada colla per ella mateixa, com són, principalment: la seguretat i prevenció, la comunicació i el prestigi social. En aquest sentit, en l’àmbit de la comunicació, Diskover els proveeix d’un nou canal per a promocionar les seves actuacions.

Amb aquest acord, continuem treballant per a potenciar un turisme de qualitat i sostenible, que tingui cura pel país i contribueixi activament en el foment de la cultura.

Subscriu-te al nostre butlletí

Més per explorar

Membres fundadors de

Amb la col·laboració de

sello enisa

Contacte

Copyright © 2024diskover

Tots els drets reservats.