Turisme Rural a la Garrotxa: Diskover i l’Associació de Turisme Rural de la Garrotxa signen un acord per tal de donar-lo a conèixer

Signatura Diskover Turisme Rural Garrotxa

Comparteix aquesta publicació

L’Associació de Turisme Rural La Garrotxa, amb 27 anys d’història, ofereix 100 allotjaments rurals a Girona, a la comarca de la Garrotxa. Estem parlant de cases rurals de lloguer íntegre, i cases rurals de lloguer per habitacions, totes elles adaptades a les necessitats de cada persona.

Els usuaris de Diskover seguiran veient a l’app rutes personalitzades, podran guardar els punts d’interès preferits, i compartir les pròpies experiències a les xarxes socials. Amb aquesta incorporació també veuran incorporats allotjaments associats com a recurs turístic de comerç local. Això permetrà als usuaris de la plataforma una planificació més completa i personalitzada de la seva estada a la Garrotxa.

Diskover posa en valor que la Garrotxa és un lloc ideal per la pràctica del turisme rural, endinsar-se en la seva natura exuberant; descobrir la petja de la història a pobles medievals com Besalú o Santa Pau, perdre’s a fires i festes populars, i gaudir de la seva gastronomia i els millors equipaments.

L’acte de la signatura, que es va celebrar a les instal·lacions d’un dels allotjaments associats, La Cabanya del Perer. Hi van ser presents Tv i Radio Olot i l’associació publico-privada Turisme Garrotxa de la que l’Associació n’és membre.

Subscriu-te al nostre butlletí

Més per explorar

Membres fundadors de

Amb la col·laboració de

sello enisa

Contacte

Copyright © 2024diskover

Tots els drets reservats.