Potenciant el turisme de proximitat al programa Barra Lliure de Canal Taronja que presenta Diskover com l’APP que posa en valor el patrimoni del Bages

Diskover a Canal Taronja per potenciar el turisme de proximitat

Comparteix aquesta publicació

Vídeo del programa Barra Lliure a Canal Taronja del dia 19 de setembre del 2023

Expliquem com Diskover ajuda a potenciar el turisme de proximitat en el programa de tertúlia Barra Lliure de Canal Taronja dirigit per la periodista Pilar Goñi. El nostre CEO, Julià Sanchez, ha compartit tertúlia amb la Mercè Gómez, secretària general de la UGT Bages-Berguedà, i amb Valentí Martínez de la FUB-UManresa.
Hem pogut explicar com Diskover ajuda els usuaris, visitants i turistes, a descobrir allò que tenen al seu voltant. També com ajuda als ajuntaments i entitats supramunicipals a posar en valor el seu patrimoni turístic. I, finalment com ajuda a els empresaris d’establiments adreçats al turista i visitant a posar en valor aquelles activitats i esdeveniments que organitza. Hem parlat també de com es diferencia Diskover d’altres APPs, APPs més focalitzades en resoldre necessitats més concretes dels visitants i turistes. Diskover és transversal en continguts ja que conté llocs, esdeveniments, activitats, comerços i allotjaments. I tots els actors del mon del turisme poden tenir un rol dins la plataforma: administració local o supramunicipal, empresaris, habitants locals i visitants. Els continguts de Diskover es presenten ordenats per distància i d’aquesta manera contribueix a potenciar el turisme de proximitat.
Diskover acumula ja més de 60.000 descàrregues, disposa de més de 22.000 recursos turístics repartits pels 950 municipis de Catalunya, i aquests recursos s’han visualitzat ja més de 6.500.000 de vegades.


Subscriu-te al nostre butlletí

Més per explorar

Membres fundadors de

Amb la col·laboració de

sello enisa

Contacte

Copyright © 2024diskover

Tots els drets reservats.