Diskover Catalonia, cofundadora del Clúster TIC – Turisme

Comparteix aquesta publicació

Diskover Catalonia, l’empresa creadora de l’aplicació Diskover, emmarcada dins del sector travel tech, s’alia amb 24 empreses, universitats, centres tecnològics i altres entitats, perquè Catalunya sigui un referent en tecnologia turística.

Barcelona, 28 de març de 2022.- Avui hem estat presents en l’acte de fundació del Clúster TIC-Turisme celebrat a la Pedrera, que ha comptat amb la presència del conseller d’Empresa Roger Torrent, el director de la Unitat Estratègica Empresarial d’Acció Joan Martí, el president del Clúster Félix Navarro, i el secretari d’Empresa i Competitivitat de la Generalitat de Catalunya Albert Castellanos.

Aquest nou clúster permetrà afrontar els reptes comuns que ens afecten, com ho són la digitalització i la sostenibilitat, des de la perspectiva de cadascun dels diferents actors de l’ecosistema turístic. Facilitarà la inclusió de noves tecnologies per fer d’aquest un mercat més competitiu i adaptat a les noves realitats. I ajudarà a reactivar l’activitat prepandèmica analitzant l’entorn i enfortint les capacitats pròpies del sector.

La plataforma està conformada per 24 empreses, universitats, centres tecnològics i entitats, que ocupen 1.700 treballadors i facturen, en total, 253 milions d’euros de mitjana directament vinculats amb l’aplicació de les tecnologies de la informació i la comunicació (TIC) als seus negocis. Cap altre clúster creat en els darrers trenta anys a Catalunya, ha començat amb tanta força en termes de volum inicial de socis fundacionals.

Des de Diskover ens hi sumem de bon grat al projecte donat que la tecnologia i la sostenibilitat són els pilars clau de la nostra app. Valorem molt positivament també, la formalització de connexions internacionals.

Esperem que més empreses i entitats s’hi vagin sumant al projecte i contribuïm entre totes en aquesta transformació del model turístic.

Subscriu-te al nostre butlletí

Més per explorar

Sense categoria

Junta General Ordinària de Socis de la Societat

DISKOVER CATALONIA SL Domicili social: Carrer Compte Güell, 40, Baixos, Barcelona CP 08028 NIF: B-06870554 Apreciat soci, L’òrgan d’administració de la societat de conformitat amb

Membres fundadors de

Amb la col·laboració de

sello enisa

Contacte

Copyright © 2024diskover

Tots els drets reservats.