Diskover està present a FITUR, connectant Catalunya amb experiències autèntiques.

Comparteix aquesta publicació

Diskover participa un any més en la Fira Internacional del Turisme (FITUR) per tal d’establir col·laboracions, acords i buscar sinergies amb altres empreses.
FITUR és una oportunitat per Diskover per connectar amb altres professionals del turisme, compartir coneixements i explorar noves oportunitats de col·laboració. Hem pogut mostrar les característiques millorades de l’aplicació, que fan que l’experiència dels usuaris sigui encara més enriquidora.

Així doncs, Diskover es vol consolidar com a pionera en el sector turístic, proporcionant una plataforma que connecta als viatgers amb experiències autèntiques a Catalunya. A través de la seva participació en esdeveniments com FITUR, Diskover continua ampliant la seva xarxa de col·laboradors, ajuntaments, empreses locals i altres actors clau de la indústria turística.

Per tant, aquest any, Diskover destaca el creixement significatiu en la seva base d’usuaris, continguts i interaccions; amb més de 70.000 descàrregues, i 24.000 recursos disponibles, que s’han visualitzat més de 7.000.000 de cops dins l’APP, 240.000 interaccions com: veure el detall, m’agrada, comentar, compartir, reservar,… Els usuaris han descobert i compartit experiències úniques a través de la plataforma. L’aplicació continua destacant com la primera Xarxa Social Turística de Catalunya, la xarxa social que promou el turisme i el comerç de proximitat, proporcionant als usuaris la possibilitat de compartir i explorar recomanacions de manera comunitària.

Per finalitzar, amb la seva presència a FITUR, Diskover reforça el seu compromís amb la promoció d’un turisme sostenible, la descentralització de les destinacions turístiques i la preservació de la riquesa cultural i natural de Catalunya.

Per obtenir més informació sobre Diskover o concertar una entrevista contacteu amb info@diskover.cat

Subscriu-te al nostre butlletí

Més per explorar

Membres fundadors de

Amb la col·laboració de

sello enisa

Contacte

Copyright © 2024diskover

Tots els drets reservats.