Diskover i XATIC arriben a un acord per promocionar el turisme industrial

Comparteix aquesta publicació

Amb l’ànim de buscar fòrmules i acords per tal de preservar el patrimoni històric, cultural i natural del país, Diskover i XATIC arriben a un acord de col.laboració.

Dins d’aquest acord s’inclouen els equipaments de la Xarxa de Turisme Industrial de Catalunya a l’app gratuïta Diskover de tal manera que recórrer les galeries d’una mina de carbó o d’una muntanya de sal, contemplar el modernisme d’una antiga colònia tèxtil, viure en primera persona el procés d’elaboració del cava o del paper, acompanyar un gra de blat des del camp fins al sac de farina, o viatjar en el primer tren del país, ja són experiències que els usuaris poden trobar a l’aplicació.

Amb aquesta col.laboració es planteja un nou concepte de viatjar i de conèixer el territori que ens envolta posant en valor el patrimoni industrial tan característic del país.

La XATIC és l’associació que agrupa l’oferta de turisme industrial més àmplia de Catalunya: Museus, Centres d’Interpretació, Antigues Fàbriques o Mines d’arreu del territori català.


📲Descarrega l’app i viu totes aquestes experiències!

Subscriu-te al nostre butlletí

Més per explorar

Amb la col·laboració de

sello enisa

Contacte

Copyright © 2024diskover

Tots els drets reservats.