Diskover i XATIC s’uneixen per impulsar el turisme industrial a Catalunya

Comparteix aquesta publicació

Diskover i XATIC s’uneixen en un esforç conjunt per promoure el turisme industrial al territori català.

Aquesta col·laboració representa un pas significatiu en la missió de Diskover per connectar els visitants amb les riqueses històriques i culturals de Catalunya, mitjançant la tecnologia. A través d’aquesta associació, Diskover i XATIC destacaran les meravelles industrials de Catalunya, com museus, centres d’interpretació, antigues fàbriques i mines en tot el territori.

El conveni va ser signat ahir a la Masia Freixa de Terrassa, un emblemàtic testimoni de la història industrial de la regió. Amb aquesta unió, Diskover ampliarà el seu abast per incloure informació detallada i experiències immersives sobre els atractius industrials que defineixen Catalunya com a destí turístic únic.

La XATIC, fundada el 2006, reuneix més de 39 municipis associats i 104 espais visitables en més de 58 localitats catalanes amb un ric patrimoni industrial. A través de la Xarxa, els visitants poden comprendre a fons la revolució industrial de Catalunya i la seva influència en la societat contemporània.

“Estem encantats de col·laborar amb La XATIC per destacar el ric patrimoni industrial de Catalunya”, va afirmar en Julià Sánchez, CEO de Diskover.

Finalment, amb l’ús de la tecnologia, Diskover i XATIC buscaran no només augmentar la visibilitat del turisme industrial. Sinó també enfortir les comunitats locals i promoure un turisme sostenible a Catalunya.

Per acabar, trobareu més informació sobre aquesta associació i per descobrir les meravelles del turisme industrial a Catalunya al lloc web de XATIC.

Per a més informació, si us plau, contacteu amb Diskover a info@diskover.cat o visiteu el lloc web www.diskover.cat.

Subscriu-te al nostre butlletí

Més per explorar

Membres fundadors de

Amb la col·laboració de

sello enisa

Contacte

Copyright © 2024diskover

Tots els drets reservats.