Diskover s’alinea amb la FECOLL per potenciar les comarques de Lleida

Comparteix aquesta publicació

El passat divendres, 24 de febrer, vam signar un acord de col·laboració amb la Federació de Colles de l’Aplec del Caragol de Lleida (FECOLL) per fomentar la sensibilització cap a la cultura, la història i la memòria de Lleida i les seves comarques.

Amb aquest conveni, ambdues entitats reforcem els nostres objectius d’impulsar plans de promoció i desenvolupament de les nostres regions. Recordem que Diskover va néixer posant l’accent en una major consciència personal del turista envers l’entorn humà, natural i cultural, i, per tant, molts dels objectius que vam adoptar com a agents del canvi de model turístic, s’alineen amb els objectius de la FECOLL.

La Federació concentra la major part dels seus esforços en l’organització de l’Aplec del Caragol (maig) i l’Aplec de Tardor o Trobada de Colles (octubre). A banda, organitza la Setmana Cultural que precedeix la festa de maig i altres activitats com la Castanyada i la participació en el Carnestoltes.

Esperem que amb aquesta aliança, contribuïm a potenciar el turisme de proximitat i el comerç local de les comarques de Lleida.

Segre | Lleida, 25 de febrer

Veieu la notícia sencera:

https://www.lleida.com/noticia_canal/la-fecoll-i-diskover-signen-un-conveni-de-collaboracio-la-promocio-turistica

Subscriu-te al nostre butlletí

Més per explorar

Sense categoria

Junta General Ordinària de Socis de la Societat

DISKOVER CATALONIA SL Domicili social: Carrer Compte Güell, 40, Baixos, Barcelona CP 08028 NIF: B-06870554 Apreciat soci, L’òrgan d’administració de la societat de conformitat amb

Membres fundadors de

Amb la col·laboració de

sello enisa

Contacte

Copyright © 2024diskover

Tots els drets reservats.