Diskover tanca un nou acord per afavorir el teatre i la cultura

Comparteix aquesta publicació

Diskover tanca un acord de col.laboració amb el Gremi d’Hotels de Barcelona, per posar l’app a disposició de la campanya de Mesqhotels; “Gaudim junts del teatre”, i arribar així al turista de comarques que escull la ciutat comtal per anar a veure un espectacle.

Gràcies a aquesta col.laboració, les persones que vagin a veure algun espectacle a la ciutat de Barcelona, podran gaudir d’un 15% de descompte en els allotjaments senyalitzats a l’app com a adherits a la campanya, amb el hashtag #gaudimdelteatre. Aquesta campanya estarà activa fins el 27 de novembre.

Recordem que el 95% dels usuaris de Diskover són visitants de perfil local que viatgen amb un sentit de conèixer cultura i territori, per tant, amb aquest acord, volem ajudar a digitalitzar i difondre un contingut d’interès cultural per als viatgers, turistes i curiosos que tenim a l’app, i facilitar-los tanmateix, la seva estada després de l’espectacle.

Cultura i turisme; això és Diskover! 

En una clara aposta per la cultura local, Diskover ja ha format part d’iniciatives de promoció del talent introduint en l’aplicació mòbil les localitats que alberguen concerts de grups catalans com The Tyets, Figa Flawas i Pepet i Marieta, entre d’altres, així com també hem posat en valor el patrimoni històric geolocalitzant totes les festes majors de Catalunya. Amb aquest nou acord, seguim sumant en patrimoni digitalitzat i connectant cultura i territori! 

Per a més informació: Vanessa Junqué | +34 667 484 676 | vanessa.junque@gmail.com

Subscriu-te al nostre butlletí

Més per explorar

Diskover Data Studio

Municipis: casos d’èxit turístic

Molts dels alcaldes, regidors de turisme i tècnics de promoció econòmica que hem visitat, ens han preguntat si té sentit acollir-se a les llicències que

Acords i col·laboracions

Nova campanya a Diskover: Hotels Monument

Amb l’objectiu de sumar en la iniciativa engegada per Mesqhotels d’apropar els hotels més monumentals de Barcelona a la ciutadania, Diskover s’adhereix a la campanya