El diari de Terrassa parla de Diskover!

Comparteix aquesta publicació

El Diari de Terrassa parla de Diskover amb una notícia dedicada al patrimoni industrial de la ciutat. Destacant la seva incorporació a l’app de turisme Diskover. Aquesta notícia parla l’acord de col·laboració entre la Xarxa de Turisme Industrial de Catalunya (XATIC), amb seu a Terrassa, i la plataforma Diskover. Signat a la Masia Freixa, emblemàtic edifici que acull la xarxa.

Els elements patrimonials de Terrassa, com la Masia Freixa, la Casa Alegre de Sagrera, el Centre de Documentació i Museu Tèxtil de Terrassa i el Museu de la Ciència i la Tècnica de Catalunya (MNACTEC), es veuran reflectits en aquesta aplicació turística. Oferint als visitants una guia completa de les seves activitats i recursos.

A més a més, es posa èmfasi en el paper de Diskover com a plataforma de xarxa social, permetent als usuaris compartir les seves experiències i opinions.

Així doncs, l’article destaca les paraules del regidor de Turisme de Terrassa i vicepresident de la XATIC. Pep Forn, qui subratlla la importància d’aquest acord per impulsar el turisme industrial a Catalunya, posant en valor el patrimoni històric i contribuint al desenvolupament econòmic i social del territori.

Finalment, es ressalta el notable èxit de Diskover, amb més de 70.000 descàrregues i 18.000 usuaris actius mensuals. Demostrant el creixent interès del públic per aquest tipus d’iniciatives turístiques innovadores.


No obstant, l’article complet sobre aquesta notícia es pot trobar al següent enllaç: Patrimoni Industrial Terrassa App Turisme Diskover – Diari de Terrassa

Subscriu-te al nostre butlletí

Més per explorar

Amb la col·laboració de

sello enisa

Contacte

Copyright © 2024diskover

Tots els drets reservats.