Els 3 llocs més visitats de Catalunya

Comparteix aquesta publicació

Saps quins han estat els llocs amb més interès aquest estiu?

El sector turístic ha estat un dels més afectats per la pandèmia. Tot i això, també és un dels que millor s’està recuperant, entre altres coses, gràcies als avenços tecnològics com la intel·ligència artificial i el machine learning que li permeten reinventar-se i ajustar-se a la demanda del nou consumidor.

La clau de la reactivació és oferir experiències personalitzades, que permetin al client una relació més directa i àgil amb l’operador turístic, així com experiències més autèntiques i genuïnes.

Diskover ha irromput en el sector turístic unint tecnologia i continguts d’alta qualitat (històrics, culturals, naturals i urbans) en una app que (re) descobreix als viatgers tot allò que està al seu voltant, d’una forma intel·ligent i ordenada per interessos, tal com ho faria un/a acompanyant de viatges, però digital, i al teu ritme.

Desestacionalitzar i descentralitzar: com centrifugar fluxos turístics

L’app de Diskover Catalonia, que s’emmarca dins del mercat de les travel tech, és un acompanyant de viatges digital, que t’obre camí per tots els racons del país, posant en relleu dades i patrimoni que en moltes ocasions, no han estat ni publicades a internet.

Gràcies a aquesta tecnologia, Diskover ha pogut treure el mapa de calor dels més de quatre milions de punts d’interès vistos per cinquanta mil viatgers, en el que es pot veure com l’objectiu de la companyia d’ajudar a repartir els fluxos per tot el país, és una realitat, vista l’equitativa distribució de l’interès dels viatgers per totes les comarques catalanes.

Tot i que en general, es considera que la temporada alta va de l’1 d’abril al 31 d’octubre, els mesos més forts a Catalunya pel que fa al moviment de persones (tant visitants estrangers, com residents locals) i per l’increment de l’ocupació en establiments hotelers, càmpings i cases rurals, són els mesos de juny, juliol i agost. És per això que hem volgut analitzar aquest període a través del knowledge base generat a Diskover i treure les estadístiques més rellevants per al sector turístic.

ELS 3 LLOCS MÉS VISITATS AQUEST ESTIU *

  1. La cala S’Alguer (Costa Brava)
  2. La Festa Major de Gràcia
  3. El Gorg d’en Fitó, Sant Feliu del Racó

Els segueixen el Castell de Godmar a Badalona, la ruta selfie de Sabadell i el Festival Altaveu de Sant Boi, com a 4rt, 5è i 6è llocs Diskover més visitats de Catalunya aquest estiu.

*visualitzacions geolocalitzades i a través del cercador. Font Diskover.cat. Mesos juny, juliol i agost 2022

Subscriu-te al nostre butlletí

Més per explorar

Membres fundadors de

Amb la col·laboració de

sello enisa

Contacte

Copyright © 2024diskover

Tots els drets reservats.