Els millors Tortells de Reis

Comparteix aquesta publicació

Com ja sabeu, els comerços de km. 0 que trobareu a Diskover, formen part essencial d’un patrimoni de país basat en el compromís ètic amb els productors i artesans del nostre entorn. Per a què no us falti de res i el vostre viatge sigui molt especial, a l’app teniu sempre un apartat de comerços locals on trobar tot el que necessiteu i gaudir de les vostres compres de proximitat. 

Avui, a més, volem oferir-vos una selecció de pastisseries emblemàtiques, històriques, singulars i de qualitat, on trobareu els millors tortells de reis i fer país! A l’app les hi trobareu totes posant en el cercador el hashtag #tortelldereis i aniran identificades amb aquesta imatge:

TRADICIÓ I INNOVACIÓ

De pastisseries i mestres n’hi ha de premiats, n’hi ha amb més de 100 anys d’experiència, n’hi ha que porten cinc generacions fent de forners, n’hi ha que també fan torrons artesans o fins i tot els caramels artesans més antics del país!

Trobareu tortells farcits de trufa o de crema cremada, el clàssic de massapà d’ametlla i avellana amb un toc de Bergamota, el de tiramisú, farcits de mousse d’avellana i recobertes de xocolata negra, de mides diferents (fins i tot tortels per a 15 i 20 persones!) sense gluten i sense lactosa, amb farines ecològiques, de violetes… Sí, sí, un tortell de massapà amb cacau en pols i flors naturals! 

També n’hi ha que són tortells solidaris amb alguna causa i n’hi ha que van amb premis i concursos. 

Si és ben bé que per a gustos no hi ha res escrit, amb aquesta selecció volem escriure la història! Una història amb molt de gust català. 

Subscriu-te al nostre butlletí

Més per explorar

Acords i col·laboracions

Un nou impuls per al Bages

Diskover signa un acord de col·laboració amb l’associació Bages Impuls!, per tal de potenciar el turisme de la comarca. Només pels seus actius evidents i

Amb la col·laboració de

sello enisa

Contacte

Copyright © 2023diskover

Tots els drets reservats.