Els millors Tortells de Reis

Comparteix aquesta publicació

Com ja sabeu, els comerços de km. 0 que trobareu a Diskover, formen part essencial d’un patrimoni de país basat en el compromís ètic amb els productors i artesans del nostre entorn. Per a què no us falti de res i el vostre viatge sigui molt especial, a l’app teniu sempre un apartat de comerços locals on trobar tot el que necessiteu i gaudir de les vostres compres de proximitat. 

Avui, a més, volem oferir-vos una selecció de pastisseries emblemàtiques, històriques, singulars i de qualitat, on trobareu els millors tortells de reis i fer país! A l’app les hi trobareu totes posant en el cercador el hashtag #tortelldereis i aniran identificades amb aquesta imatge:

TRADICIÓ I INNOVACIÓ

De pastisseries i mestres n’hi ha de premiats, n’hi ha amb més de 100 anys d’experiència, n’hi ha que porten cinc generacions fent de forners, n’hi ha que també fan torrons artesans o fins i tot els caramels artesans més antics del país!

Trobareu tortells farcits de trufa o de crema cremada, el clàssic de massapà d’ametlla i avellana amb un toc de Bergamota, el de tiramisú, farcits de mousse d’avellana i recobertes de xocolata negra, de mides diferents (fins i tot tortels per a 15 i 20 persones!) sense gluten i sense lactosa, amb farines ecològiques, de violetes… Sí, sí, un tortell de massapà amb cacau en pols i flors naturals! 

També n’hi ha que són tortells solidaris amb alguna causa i n’hi ha que van amb premis i concursos. 

Si és ben bé que per a gustos no hi ha res escrit, amb aquesta selecció volem escriure la història! Una història amb molt de gust català. 

Subscriu-te al nostre butlletí

Més per explorar

Membres fundadors de

Amb la col·laboració de

sello enisa

Contacte

Copyright © 2024diskover

Tots els drets reservats.