Fent País: Una Oportunitat Única per Descobrir Catalunya a través d’Experiències Autèntiques

Comparteix aquesta publicació

Des del 2013, a Fent País, s’han dedicat a ajudar a descobrir Catalunya a través d’Experiències. Amb un profund respecte per la nostra cultura i autenticitat, hem seleccionat amb cura una àmplia varietat d’activitats i experiències úniques que reflecteixen la riquesa i diversitat del nostre país.

A partir d’ara, els usuaris de fentpais.cat tindran accés a una selecció de 50 experiències úniques directament a la seva aplicació Diskover.

Ja sigui una escapada a un poble encantador de muntanya, una degustació gastronòmica en un celler tradicional, una aventura enoturística pels vinyers del Penedès o una jornada emocionant d’esport d’aventura al Pirineu, a Fent País tenen alguna cosa per a tothom.

Regala emocions, regala descobertes, regala Catalunya. Amb Fent País, cada experiència és una oportunitat per connectar amb la nostra terra i viure moments inoblidables.

Per a més informació sobre les nostres propostes d’experiències i com adquirir els nostres vals moneder, visiteu el lloc web www.fentpais.cat

Descarrega ara l’aplicació Diskover i comença a explorar les 50 experiències exclusives disponibles per als usuaris de fentpais.cat. A Fent País i Diskover, estem compromesos a fer que cada viatge sigui una experiència inoblidable.

Subscriu-te al nostre butlletí

Més per explorar

Membres fundadors de

Amb la col·laboració de

sello enisa

Contacte

Copyright © 2024diskover

Tots els drets reservats.