Diskover Llança la Seva Nova Campanya Dirigida als Restaurants: “Havent dinat, què?”

Comparteix aquesta publicació

Diskover anuncia el llançament de la seva nova campanya dedicada als restaurants, sota el lema “Havent dinat, què?” La iniciativa té com a objectiu destacar les oportunitats úniques que ofereix el servei de Diskover als restaurants, encoratjant-los a proporcionar un valor afegit als seus clients i atraure nous visitants al municipi.

A través de la nova campanya, busquem establir una connexió més estreta amb els restaurants, oferint-los eines innovadores per millorar la seva visibilitat i atraure una clientela més àmplia. Algun dels principals avantatges que Diskover ofereix als restaurants són:

  • Valor afegit: Amb Diskover, els restaurants tenen l’oportunitat de destacar el patrimoni de la zona. Això no només dona força a la imatge del restaurant, sinó que també atreu clients nous interessats en noves experiències turístiques.
  • Fidelització dels clients, allarga la seva estada al municipi: Mitjançant la integració amb Diskover, els restaurants poden impulsar la fidelització dels clients. Això no només impulsa la retenció dels clients actuals, sinó que també contribueix a allargar les seves estades al municipi, beneficiant la comunitat local.
  • Participa en la promoció de la teva destinació, atraient visitants: La campanya anima els restaurants a ser part activa de la promoció turística del municipi. Mitjançant col·laboracions amb Diskover, els restaurants poden convertir-se en destinacions de referència, atraient visitants interessats a gaudir de la seva oferta única.

Amb l’objectiu d’involucrar els restaurants interessats en aquesta iniciativa, Diskover convida a tots els establiments a contactar amb ells i unir-se a la Xarxa Diskover. Mitjançant aquesta xarxa, els restaurants podran ampliar la seva presència en línia i connectar amb una audiència més àmplia.

Per a més informació sobre com participar i els beneficis que Diskover pot oferir als restaurants,  poseu-vos en contacte amb nosaltres a través del correu electrònic o telèfon que es proporciona a continuació.

Subscriu-te al nostre butlletí

Més per explorar

Sense categoria

Junta General Ordinària de Socis de la Societat

DISKOVER CATALONIA SL Domicili social: Carrer Compte Güell, 40, Baixos, Barcelona CP 08028 NIF: B-06870554 Apreciat soci, L’òrgan d’administració de la societat de conformitat amb

Membres fundadors de

Amb la col·laboració de

sello enisa

Contacte

Copyright © 2024diskover

Tots els drets reservats.