La Setmana de les Terrasses 2023 torna a Diskover

Comparteix aquesta publicació

  • 68 establiments de Barcelona permetran l’accés a les seves cobertes
  • Prop de 160 activitats se celebraran als terrats de la ciutat
  • El programa complet estarà disponible a través de l’app gratuïta Diskover

Barcelona, 25 de maig 2023.- La Setmana de les Terrasses 2023 torna de nou als hotels de Barcelona! Del 02 al 11 de juny, 68 establiments permetran l’accés a les seves cobertes en una de les accions més icòniques per als hotelers de la ciutat i esperades pels barcelonins. 

Enguany, la Setmana de les Terrasses dels hotels de Barcelona torna amb prop de 160 activitats amb temàtiques diverses. Hi ha propostes culturals, creatives, gastronòmiques, esportives i de benestar, musicals i familiars que se celebraran als terrats més apreciats de la ciutat.

Iniciatives com aquesta, estan pensades per reforçar la vinculació dels hotels amb la ciutadania de Barcelona i és per això que el programa complet estarà disponible a través de l’app gratuïta Diskover, una aplicació que connecta els ciutadans amb el seu entorn, la cultura i les activitats, en temps real. 

Des de Diskover estem molt atents a les noves formes d’entendre l’oci i el turisme i volem col·laborar activament a canviar el model turístic posant l’accent en una major consciència personal del turista envers l’entorn humà, natural i cultural. És per això que l’app mostra tot el patrimoni cultural, històric i natural que hi ha al voltant dels usuaris, perquè tothom descobreixi la riquesa que té el seu entorn més proper i així es redueixi la petjada en carboni, responent al criteri de viatges més curts i fora de temporada.

ODS 11: CIUTATS I COMUNITATS SOSTENIBLES

L’augment i l’efecte del turisme sostenible, que es promou a través de la plataforma Diskover, té la capacitat de millorar les infraestructures urbanes, de promoure la regeneració de les àrees en decadència i de preservar el patrimoni cultural i natural del territori.

ODS 17: ALIANCES PER ACONSEGUIR OBJECTIUS

El sector turístic és de naturalesa intersectorial, per això és clau reforçar les associacions público-privades. Des de Diskover, tenim la voluntat de cooperar amb els múltiples agents implicats, tant públics com privats, del sector turístic per desenvolupar un turisme sostenible arreu del territori, i en un futur del món.

Tota la programació de la Setmana de les Terrasses es podrà consultar també al web MésQHotels, la guia d’oci dels hotels de Barcelona. 

Premsa relacionada

El Periódico:

https://www.elperiodico.com/es/onbarcelona/20230525/semana-terrazas-hoteles-barcelona-87593451

La Vanguardia (versió paper 26 de maig de 2023, suplement “Què Fem?”:

Subscriu-te al nostre butlletí

Més per explorar

Sense categoria

Junta General Ordinària de Socis de la Societat

DISKOVER CATALONIA SL Domicili social: Carrer Compte Güell, 40, Baixos, Barcelona CP 08028 NIF: B-06870554 Apreciat soci, L’òrgan d’administració de la societat de conformitat amb

Membres fundadors de

Amb la col·laboració de

sello enisa

Contacte

Copyright © 2024diskover

Tots els drets reservats.