La Setmana de les Terrasses 2023 torna a Diskover

Comparteix aquesta publicació

  • 68 establiments de Barcelona permetran l’accés a les seves cobertes
  • Prop de 160 activitats se celebraran als terrats de la ciutat
  • El programa complet estarà disponible a través de l’app gratuïta Diskover

Barcelona, 25 de maig 2023.- La Setmana de les Terrasses 2023 torna de nou als hotels de Barcelona! Del 02 al 11 de juny, 68 establiments permetran l’accés a les seves cobertes en una de les accions més icòniques per als hotelers de la ciutat i esperades pels barcelonins. 

Enguany, la Setmana de les Terrasses dels hotels de Barcelona torna amb prop de 160 activitats amb temàtiques diverses. Hi ha propostes culturals, creatives, gastronòmiques, esportives i de benestar, musicals i familiars que se celebraran als terrats més apreciats de la ciutat.

Iniciatives com aquesta, estan pensades per reforçar la vinculació dels hotels amb la ciutadania de Barcelona i és per això que el programa complet estarà disponible a través de l’app gratuïta Diskover, una aplicació que connecta els ciutadans amb el seu entorn, la cultura i les activitats, en temps real. 

Des de Diskover estem molt atents a les noves formes d’entendre l’oci i el turisme i volem col·laborar activament a canviar el model turístic posant l’accent en una major consciència personal del turista envers l’entorn humà, natural i cultural. És per això que l’app mostra tot el patrimoni cultural, històric i natural que hi ha al voltant dels usuaris, perquè tothom descobreixi la riquesa que té el seu entorn més proper i així es redueixi la petjada en carboni, responent al criteri de viatges més curts i fora de temporada.

ODS 11: CIUTATS I COMUNITATS SOSTENIBLES

L’augment i l’efecte del turisme sostenible, que es promou a través de la plataforma Diskover, té la capacitat de millorar les infraestructures urbanes, de promoure la regeneració de les àrees en decadència i de preservar el patrimoni cultural i natural del territori.

ODS 17: ALIANCES PER ACONSEGUIR OBJECTIUS

El sector turístic és de naturalesa intersectorial, per això és clau reforçar les associacions público-privades. Des de Diskover, tenim la voluntat de cooperar amb els múltiples agents implicats, tant públics com privats, del sector turístic per desenvolupar un turisme sostenible arreu del territori, i en un futur del món.

Tota la programació de la Setmana de les Terrasses es podrà consultar també al web MésQHotels, la guia d’oci dels hotels de Barcelona. 

Subscriu-te al nostre butlletí

Més per explorar

Acords i col·laboracions

Un nou impuls per al Bages

Diskover signa un acord de col·laboració amb l’associació Bages Impuls!, per tal de potenciar el turisme de la comarca. Només pels seus actius evidents i

Amb la col·laboració de

sello enisa

Contacte

Copyright © 2023diskover

Tots els drets reservats.