La Setmana de les Terrasses de MésQHotels es consolida com un esdeveniment d’èxit dins Diskover

Comparteix aquesta publicació

La Setmana de les Terrasses, és un esdeveniment anual organitzat per la marca del Gremi d’Hotels de Barcelona, MésQHotels. Aquesta, té com a objectiu donar a conèixer un nou concepte d’oci on els hotels van més enllà de ser simples allotjaments, i es converteixen també en oferta d’oci per a tots els habitants i visitants de la ciutat. Així doncs, la Setmana de les Terrasses, pretén posar en valor aquests espais a través d’esdeveniments i activitats per a tots els públics i edats.

L’edició del 2023 ha registrat unes impressions i una ràtio de detalls per impressió superiors a l’edició del 2022. Sent aquesta última un 18% superior. Altrament, aquest esdeveniment ha arribat a generar tres punts més d’interès que la resta d’esdeveniments de la plataforma arribant al 7,43% d’interès. També cal destacar que aquelles activitats relacionades amb l’arquitectura, l’escultura o la gastronomia van ser de les més demandades pels usuaris.

Finalment, volem posar en valor la confiança dipositada en nosaltres per part del Gremi d’Hotels de Barcelona, i la seva voluntat de promocionar les ofertes d’oci de la ciutat de Barcelona, amb la intenció de promoure un model de d’oci i turisme responsable, sostenible i de proximitat a través de la nostra plataforma.

Subscriu-te al nostre butlletí

Més per explorar

Membres fundadors de

Amb la col·laboració de

sello enisa

Contacte

Copyright © 2024diskover

Tots els drets reservats.