L’Ajuntament de Begues i Diskover s’uneixen per Potenciar el Turisme Local

Comparteix aquesta publicació

L’Ajuntament de Begues i Diskover s’uneixen per potenciar el turisme local del municipi. Aquesta col·laboració busca optimitzar el posicionament en línia de Begues, potenciant la seva presència digital i augmentant l’atractiu turístic del poble.

Begues s’aboca a preservar i promoure el patrimoni cultural, natural i històric, impulsant el desenvolupament sostenible i millorant la qualitat de vida dels seus habitants

Gràcies a aquesta unió, els usuaris de Diskover podran accedir a informació detallada sobre Begues, incloent-hi punts d’interès turístic, activitats culturals, esdeveniments locals i serveis.t.

L’Ajuntament de Begues i Diskover s’uneixen per potenciar el turisme local i promoure el desenvolupament econòmic sostenible de la ciutat. A través d’aquesta col·laboració, Begues espera atreure nous visitants i oferir una experiència enriquidora, destacant els seus recursos naturals, culturals i patrimonials.

Aquesta és una de les accions de promoció del municipi que l’Ajuntament de Begues, a través de la Regidoria de Turisme, ha planificat per al present mandat per tal d’augmentar la divulgació i el coneixement del patrimoni local arreu de Catalunya.

Finalment, Begues, amb el seu entorn natural privilegiat i la seva rica història, emergeix com una destinació turística de primer ordre a Diskover.

Amb aquesta iniciativa, els ajuntaments de la resta dels municipis de la comarca, poden unir-se a Diskover i col·laborar en la promoció d’un turisme responsable i descentralitzat.

Subscriu-te al nostre butlletí

Més per explorar

Amb la col·laboració de

sello enisa

Contacte

Copyright © 2024diskover

Tots els drets reservats.