Les 30 poblacions catalanes més demandades a Diskover

Comparteix aquesta publicació

Abans d’entrar en matèria, voldríem començar recordant que hi ha dues maneres d’abordar l’aplicació Diskover, o bé deixes que el feed de l’app et mostri allò que hi ha ara mateix al teu voltant (amb l’afegit de poder activar o desactivar les categories majors com Llocs, Agenda, Activitats, Comerços i Allotjaments, segons el que necessitis), o bé pots fer servir el cercador de l’app per buscar nous indrets que no necessàriament han d’estar a un radi de 50 km., (aquesta funcionalitat serveix més per a planificar o per agafar idees quan encara no ets a destí).

En aquest darrer cas, si optes per un ús inspiracional del tipus “- Mmmm, a veure on puc comprar Ratafia?” o “- On fan balls de sardanes?” o “- Quins gorgs tinc més a prop?”, tens la possibilitat de fer-ho com dèiem, mitjançant el cercador; ja sigui per paraula clau, per filtres pre-establerts (tags), o per poblacions.

Al cercador és on comença el viatge

En aquest article ens volem centrar en les poblacions que els usuaris més han cercat al cercador de Diskover. Allà, al cercador, és on comença el seu viatge.

Si el que busquen satisfà les seves necessitats (poden ser necessitats logístiques, lúdiques, culturals, etc), probablement aquest serà el seu proper destí. Són per tant, poblacions que responen a un interès inicial per part dels viatgers.

A Diskover hem volgut analitzar quines són les poblacions més cercades de les darreres 1.000 cerques de població que s’han fet a l’app, per ordre de major a menor:

 1. Barcelona
 2. Girona
 3. Vic
 4. Tarragona
 5. Deltebre
 6. Olot
 7. Lleida
 8. Aldea, L’
 9. Puigcerdà
 10. Sabadell
 11. Palamos
 12. Ampolla, L’
 13. Tossa de Mar
 14. Manresa
 15. Begur
 16. Tortosa
 17. Reus
 18. Berga
 19. Roses
 20. Mataro
 21. Ripoll
 22. Lloret de Mar
 23. Arnes
 24. Santa Barbara
 25. Pals
 26. Cadaqués
 27. Bellver De Cerdanya
 28. Terrassa
 29. Ribes de Freser
 30. Peralada

Per tant, aquests municipis, si tenen un contingut atractiu a l’app, acabaran convencent els usuaris de que la propera sortida que facin, han d’anar cap allà!

Subscriu-te al nostre butlletí

Més per explorar

Sense categoria

Junta General Ordinària de Socis de la Societat

DISKOVER CATALONIA SL Domicili social: Carrer Compte Güell, 40, Baixos, Barcelona CP 08028 NIF: B-06870554 Apreciat soci, L’òrgan d’administració de la societat de conformitat amb

Membres fundadors de

Amb la col·laboració de

sello enisa

Contacte

Copyright © 2024diskover

Tots els drets reservats.