Les experiències Mapilife, digitalitzades a l’app Diskover

Comparteix aquesta publicació

Mapilife, l’única guia de viatge de la Costa Daurada amb presència a les xarxes socials, digitalitza tot el contingut de la mà de la primera xarxa social turística de Catalunya, l’aplicació per a mòbils Diskover, per arribar cada dia a més viatgers.

Mapilife continua creixent amb una oferta turística de qualitat i arrelada al territori mitjançant els centenars de punts de distribució presencials arreu de Salou i la Catalunya Sud, gràcies a Diskover, una eina digital que encaixa de meravella amb el concepte a favor d’una oferta turística de qualitat i arrelada al territori.

Diskover és una plataforma que promou un turisme a foc lent, intel·ligent, responsable i de proximitat que actualment compta amb més de 20.000 referències d’arreu de Catalunya, entre les quals hi ha mig centenar d’experiències Mapilife.

Totes les referències estan geolocalitzades en un mapa digital. Aquest fet permet descobrir les experiències i llocs originals a temps real del nostre voltant. A través dels filtres i la Intel·ligència Artificial de Diskover, es poden crear rutes personalitzades. També es poden guardar els llocs preferits i compartir-los a les xarxes i amb els amics.

Amb aquesta col.laboració, l’aplicació agrupa informació d’interès per gaudir al màxim de l’estiu i del país, sense necessitat de planificar, al nostre ritme i amb recomanacions locals fetes pels usuaris. A més, cada dia hi ha referències noves, com festes majors, curiositats històriques, comerç local i restauració.

L’app és completament gratuïta i disponible en quatre idiomes: català, castellà, anglès i francès.

Veure més a Mapilife

Subscriu-te al nostre butlletí

Més per explorar

Sense categoria

Junta General Ordinària de Socis de la Societat

DISKOVER CATALONIA SL Domicili social: Carrer Compte Güell, 40, Baixos, Barcelona CP 08028 NIF: B-06870554 Apreciat soci, L’òrgan d’administració de la societat de conformitat amb

Membres fundadors de

Amb la col·laboració de

sello enisa

Contacte

Copyright © 2024diskover

Tots els drets reservats.