Sobre nosaltres

Diskover és una app gratuïta que alimenta la nostra curiositat i ens acosta el món d’una manera intel·ligent i genuïna. Dotada d’una tecnologia capdavantera, l’aplicació ens planteja un nou concepte de viatjar i de conèixer el món que ens envolta.

nosaltres
castellers

Punts d'interès

Des d’activitats i espais culturals, passant per la història, els costums, les tradicions i festes, fins a comerç local, restauració, curiositats, personatges i experiències, la plataforma de Diskover ens proposa moure’ns per la geografia d’una manera personalitzada segons els nostres interessos.

castellers

Personalització

D’altra banda, l’app de Diskover ens permetrà crear rutes personalitzades i guardar els nostres punts d’interès preferits, així com compartir aquestes experiències amb l’entorn social i els nostres grups d’amics.

diskover app pantalla explora amb fons

Plataforma intel·ligent

Diskover es compon d’una app mòbil pel públic i una aplicació web pels gestors, empreses, associacions i institucions que, juntament amb els comentaris dels viatgers, faran dels punts d’interès més insòlits i desconeguts, una autèntica alternativa a les apps de turisme.

La plataforma gesta el seu primer embrió a Catalunya, amb Diskover Costa Brava, i pretén adaptar-se a la nova manera d’entendre l’oci i el turisme, proposant una solució diferencial respecte a les aplicacions que hi ha al mercat en l’àmbit mundial, sent el referent internacional pel viatger.

Amb la col·laboració de

sello enisa

Contacte

Copyright © 2023diskover

Tots els drets reservats.