Objectius: desestacionalitzar i descentralitzar el turisme

Comparteix aquesta publicació

Tot just fa vuit 8 mesos que vam llançar la primera versió de l’aplicació al mercat amb la intenció de validar les necessitats i demandes dels usuaris i dels clients abans de desenvolupar més funcions. L’app, juntament amb el portal web, va incloure les capacitats mínimes necessàries per ser una solució viable que ha nascut per a quedar-s’hi i seguir creixent.  

Diskover proposa els usuaris moure’s per la geografia d’una manera personalitzada segons els seus interessos, potenciant el turisme de proximitat, remarcant allò de singular i emblemàtic que hi ha a milers de racons del nostre país, recuperant actius patrimonials i ajudant a repartir el turisme en l’espai (descentralització) i en el temps (desestacionalització). Són aquests dos darrers objectius, desestacionalitzar i descentralitzar el turisme, que volem analitzar ara que estem acabant l’any.

En aquest cas, agafarem l’indicador de les impressions perquè és el que respon més fidelment als volums de més i menys ús que se li ha donat a l’app. Un ús que inclou ambdues variables, temps i nombre d’usuaris. 

Desestacionalitzar: evolució de les impressions de posts geolocalitzats en el temps

Veiem que els mesos en què s’ha utilitzat més l’aplicació són els mesos de juny, juliol i agost, responent a l’increment de temps per a l’oci per part de la població i per tant ha augmentat la mobilitat de persones (tant visitants estrangers, com residents locals). Recordem que la nostra és una app que s’emmarca dins de les travel tech, una aplicació de descoberta de territori que actua com un acompanyant de viatges digital, per tant, el comportament viatger dels usuaris en aquest 2022 ha quedat palès com a “majoritàriament estacional”.  

Descentralitzar: mapa de calor de les impressions geolocalitzades

D’alta banda, gràcies al mapa de calor dels més de cinc milions de visualitzacions dels més de vint-mil punts d’interès vistos per seixanta mil viatgers, veiem com l’objectiu de la companyia d’ajudar a repartir els fluxos per tot el país, és una realitat, vista l’equitativa distribució de l’interès dels viatgers per totes les comarques catalanes.

Seguirem analitzant períodes i comportaments a través del knowledge base generat a Diskover per treure les estadístiques més rellevants per al sector turístic.

Subscriu-te al nostre butlletí

Més per explorar

Sense categoria

Junta General Ordinària de Socis de la Societat

DISKOVER CATALONIA SL Domicili social: Carrer Compte Güell, 40, Baixos, Barcelona CP 08028 NIF: B-06870554 Apreciat soci, L’òrgan d’administració de la societat de conformitat amb

Membres fundadors de

Amb la col·laboració de

sello enisa

Contacte

Copyright © 2024diskover

Tots els drets reservats.