Instruccions Gestor Web | Diskover App

Descripció: Manual perquè empreses, associacions i institucions puguin crear els seus perfils i introduir punts d’interès

Interior: Diskover ofereix una aplicació web per a empreses, associacions i institucions, amb la que els gestors podran editar els seus perfils d’empresa i crear punts d’interès. En aquest manual (pdf), tens tota la informació que cal saber per registrar-te, com funciona l’app i com es creen els punts d’interès.

Preguntes freqüents

Diskover per empreses

Cada feed de l’aplicació respon una pregunta molt concreta
(i) Llocs: Què puc veure? (ii) Experiències: Què puc fer? i
(iii) Comerços: On trobo el que necessito?

Un punt d’interès o publicació a Diskover és qualsevol informació que es pugui ubicar en un mapa i sigui útil per a la resta d’usuaris a la comunitat Diskover.

Les publicacions creades mitjançant un perfil empresa es poden traduir automàticament a +100 idiomes des de l’aplicació mòbil, prement el botó de traduir publicació.

Per descomptat! pots enviar-nos qualsevol informació o suggeriment posant-te en contacte amb nosaltres a través del formulari de contacte que trobaràs a l’aplicació o bé enviant un correu a info@diskover.cat

L’aplicació pren per defecte l’idioma del dispositiu mòbil, de manera que només caldria modificar aquest paràmetre en les configuracions.

Per això hauràs d’adquirir una llicència d’empresa, amb la qual beneficiar-te a més de tots els altres avantatges.

Accedint a la pantalla de perfil dins de l’aplicació mòbil es pot editar qualsevol paràmetre com ara el nom d’usuari, biografia o foto de perfil.

Membres fundadors de

Amb la col·laboració de

sello enisa

Contacte

Copyright © 2024diskover

Tots els drets reservats.