Quatre Ajuntaments del Bages Impulsen el Turisme Local amb Diskover: Una Iniciativa Destacada a Canal Taronja

Comparteix aquesta publicació

El compromís dels municipis de Castellgalí, Sant Joan de Vilatorrada, Sant Mateu de Bages i Sant Fruitós de Bages amb el turisme local ha assolit una nova dimensió. Destacant-se en la tertúlia del canal de televisió del Bages, Canal Taronja. A través d’aquest mitjà, aquests quatre ajuntaments. Diskover va presentar la iniciativa per potenciar el turisme local de la zona.

Cal mencionar que aquesta col·laboració, reforça el compromís d’aquests ajuntaments amb la promoció d’un turisme sostenible i descentralitzat a la comarca del Bages. La nostra participació en aquesta tertúlia no només ressalta l’aposta decidida per consolidar la regió com a destí turístic de referència. Sinó que també posa de manifest la nostra determinació en la creació d’experiències autèntiques i úniques per a visitants i residents.

Durant la nostra intervenció a Canal Taronja, vam parlar sobre el potencial de Diskover per connectar els visitants amb els encants de Castellgalí, Sant Joan de Vilatorrada, Sant Mateu de Bages i Sant Fruitós de Bages. A través d’aquesta plataforma, els usuaris poden descobrir una àmplia gamma d’atractius, des de monuments històrics fins a activitats culturals, esdeveniments locals, restaurants i hotels.

La presència de Diskover, amb l’ajuda dels ajuntaments, permet posar en relleu el compromís continu de Diskover amb la comunitat local. Els nostres informes trimestrals d’anàlisi de la interacció dels usuaris proporcionen informació valuosa per a la presa de decisions en matèria de promoció turística.

Per acabar, a tots els interessats a conèixer més detalls sobre aquesta iniciativa i com unir-se a la plataforma Diskover, us convidem a posar-vos en contacte amb nosaltres. Junts, continuem construint un futur turístic més sostenible i inclusiu pel Bages.

Subscriu-te al nostre butlletí

Més per explorar

Membres fundadors de

Amb la col·laboració de

sello enisa

Contacte

Copyright © 2024diskover

Tots els drets reservats.