Rosamar Hotels s’uneix a Diskover: Una Experiència Inoblidable a la Costa Brava

Comparteix aquesta publicació

Rosamar Hotels s’uneix a diskover, la cadena emergeix com una joia turística a la coneguda localitat costanera de Lloret de Mar.

Aquesta cadena hotelera, amb els seus cinc establiments de prestigi, encarna l’essència de l’hospitalitat combinada amb un compromís inquebrantable amb la sostenibilitat i la qualitat.

Amb un escenari idíl·lic a peu de platja, Rosamar Hotels ofereix una experiència única que captura l’esperit mediterrani en cada detall. Des de les seves completament equipades zones infantils fins als luxosos spas i centres de benestar, aquests hotels són un refugi per a tots els tipus de viatgers.

Tanmateix la clau de l’èxit de Rosamar Hotels, radica en la seva capacitat per adaptar-se als nous paradigmes del turisme. Abraçant la visió de Diskover, una plataforma que connecta els establiments turístics amb els seus clients.

Per tant, a través d’aquesta aliança, Rosamar Hotels no només guanya visibilitat, sinó que també ofereix als seus hostes una eina excepcional per descobrir els encants de Lloret de Mar de manera responsable i sostenible.

Rosamar Hotels ofereix una oferta turística personalitzada i descentralitzada, garantint una experiència de qualitat durant tot l’any, independentment de l’època o la demanda turística. Aquest enfocament innovador no només beneficia als hostes, sinó que també contribueix al desenvolupament sostenible de les destinacions, mantenint l’atractiu turístic de manera regular.

Finalment, un dels elements distintius de Rosamar Hotels és el seu compromís amb la sostenibilitat. Amb el prestigiós certificat Bioscore, aquests establiments han demostrat un fort compromís amb les pràctiques sostenibles, assegurant que cada estada sigui no només plaent, sinó també respectuosa amb el medi ambient.

Des de la primera línia de mar fins als detalls més petits, Rosamar Hotels promet una experiència única a la Costa Brava. Amb una gamma de serveis exclusius i un entorn natural espectacular, aquests hotels són l’elecció perfecta per a aquells que busquen unes vacances inoblidables.

No et quedis enrere en aquesta revolució turística. Descobreix l’experiència incomparable que ofereix Rosamar Hotels i viu les millors vacances a la Costa Brava.

Subscriu-te al nostre butlletí

Més per explorar

Membres fundadors de

Amb la col·laboració de

sello enisa

Contacte

Copyright © 2024diskover

Tots els drets reservats.