Sant Joan de Vilatorrada s’uneix a la Xarxa Social del Turisme, Diskover.

Comparteix aquesta publicació

Diskover i l’Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada treballaran conjuntament amb l’objectiu de fomentar el turisme a la localitat mitjançant l’ús de la nostre app.

Aquesta iniciativa té com a principal objectiu potenciar les oportunitats turístiques que ofereix Sant Joan de Vilatorrada, convertint-se en una referència per als visitants i residents que vulguin descobrir els atractius del municipi de manera més eficient i interactiva.

Diskover proporcionarà als usuaris una plataforma fàcil d’ús per explorar i gaudir de les riqueses històriques, culturals i naturals de Sant Joan de Vilatorrada. Des de punts d’interès històrics fins a experiències gastronòmiques úniques, l’app permetrà als usuaris descobrir tot el que aquesta activa localitat té per oferir.

Això serà una oportunitat per potenciar la visibilitat del municipi i promoure un turisme sostenible. Mitjançant aquesta associació, s’espera augmentar la notorietat de Sant Joan de Vilatorrada com a destinació turística, així com oferir una millor experiència als visitants i impulsar l’economia local.

S’incorporarà informació actualitzada, esdeveniments locals, i altres recursos que enriqueixin l’experiència dels usuaris creant sinergies positives que beneficiïn a la comunitat local i als visitants.

Diskover,

Subscriu-te al nostre butlletí

Més per explorar

Sense categoria

Junta General Ordinària de Socis de la Societat

DISKOVER CATALONIA SL Domicili social: Carrer Compte Güell, 40, Baixos, Barcelona CP 08028 NIF: B-06870554 Apreciat soci, L’òrgan d’administració de la societat de conformitat amb

Membres fundadors de

Amb la col·laboració de

sello enisa

Contacte

Copyright © 2024diskover

Tots els drets reservats.