Terrassa s’uneix a Diskover per impulsar l’agenda cultural de la ciutat.

Comparteix aquesta publicació

L’Ajuntament de Terrassa s’uneix a Diskover, la plataforma digital del turisme, per oferir la programació cultural i l’agenda de la ciutat a l’aplicació Diskover. Aquesta col·laboració permetrà als residents i visitants accedir fàcilment a informació actualitzada sobre esdeveniments, activitats i atractius culturals de Terrassa.

Gràcies a que l’Ajuntament de Terrassa s’uneix a Diskover podran explorar la rica vida cultural de Terrassa directament des de l’app. Descobrint una àmplia gamma d’opcions que inclouen exposicions d’art, concerts, teatre, tallers i molt més.

A més, l’aplicació proporcionarà detalls rellevants sobre ubicacions, horaris i informació addicional per garantir una experiència completa i enriquidora per a tots els interessats en participar en les activitats culturals de la ciutat.

Terrassa, amb la seva rica història, vibrants escenes artístiques i comunitat dinàmica, és una unió destacada a la plataforma de Diskover. Aquesta associació no només enforteix la presència de la ciutat a nivell digital, sinó que també ofereix una eina potent per connectar-se amb la comunitat local i els visitants, animant-los a participar activament en les activitats culturals que la ciutat té per oferir.

Amb aquesta iniciativa, els ajuntaments de la resta dels municipis de la comarca, poden unir-se a Diskover i col·laborar en la promoció d’un turisme responsable i descentralitzat. La incorporació de més municipis a la plataforma contribuirà a enriquir l’oferta turística

Subscriu-te al nostre butlletí

Més per explorar

Membres fundadors de

Amb la col·laboració de

sello enisa

Contacte

Copyright © 2024diskover

Tots els drets reservats.