El món de les autocaravanes i Diskover s’associen per seguir promovent el turisme sostenible

Comparteix aquesta publicació

Diskover signa un acord amb diverses empreses catalanes d’autocaravanes amb l’objectiu de seguir promovent un model de turisme col·lectiu, sostenible i de proximitat arreu del territori. Des de Diskover creiem que la participació activa de tots els agents turístics és clau per assolir un model de turisme sostenible; d’aquesta manera posem en marxa aquests acords per seguir avançant tots en la mateixa direcció i cap a un mateix objectiu. 

L’acord s’ha signat amb les següents empreses d’autocaravanes (en ordre alfabètic):

Aquestes, són empreses amb un gran recorregut i experiència dins el sector del lloguer de les autocaravanes. A part de brindar un servei de qualitat pretenen expandir l’abast del seu servei proporcionant l’eina de Diskover a tots els seus usuaris. D’aquesta manera, aquests podran gaudir d’un recurs que els permetrà gaudir al màxim del turisme d’una forma innovadora i sostenible allà arreu on vagin. 

Amb aquest acord, aquestes empreses tindran el benefici de promocionar els seus serveis en la xarxa social del turisme, Diskover. Am ell podran arribar a un major públic potencial i a la vegada fidelitzar els seus clients proporcionant-los destins a visitar. Per tant, fent que la seva experiència sigui encara més enriquidora.

Subscriu-te al nostre butlletí

Més per explorar

Membres fundadors de

Amb la col·laboració de

sello enisa

Contacte

Copyright © 2024diskover

Tots els drets reservats.