Viu el Nadal amb Diskover: El Turisme de Proximitat Durant les Festes de Nadal

Comparteix aquesta publicació

Amb l’arribada de la temporada nadalenca, molts de nosaltres comencem a somiar amb paisatges hivernals coberts de neu i mercats de Nadal.

No obstant això, en l’actualitat, l’època de Nadal pot ser una oportunitat perfecta per explorar i gaudir del turisme de proximitat, descobrint les joies i meravelles que les nostres pròpies comunitats tenen per oferir.

En un esforç decidit per revitalitzar la riquesa cultural i econòmica de la nostra comunitat, des de Diskover, hem assumit el repte d’explorar i posar en valor les intricades activitats, esdeveniments i peculiaritats que defineixen el període nadalenc al nostre entorn. 

Amb una visió centrada en el foment del turisme de proximitat, ens hem proposat ressaltar les joies locals que sovint passen desapercebudes en la mar de celebracions més conegudes. Aquesta iniciativa no només busca desmassificar els esdeveniments nadalencs tradicionals, sinó també crear una plataforma que doni suport als comerciants, administracions i associacions locals. Amb aquesta aproximació, es pretén no només descobrir la riquesa cultural de la regió, sinó també impulsar el creixement econòmic sostenible, fomentant la participació activa dels membres de la comunitat en la celebració de les festivitats nadalenques.

Tot això ha sigut possible gràcies a una estratègia integral implementada a través de l’aplicació mòbil i les xarxes socials de Diskover (Instagram, Twitter i Facebook). Amb una visió centrada en l’ús de la tecnologia per a la promoció local, s’han introduït més de 200 activitats i esdeveniments nadalencs a la seva plataforma mòbil, d’arreu del territori català. Aquesta estratègia col·laborativa ha estat fonamental per impulsar la participació en les activitats nadalenques i promoure el turisme de proximitat, tot contribuint al creixement sostenible del territori.

Les dades obtingudes respecte a l’any passat han estat d’allò més positives. Aquest any, tot i disposar d’un nombre inferior de posts hem aconseguit duplicar el nombre de vegades que s’han visualitzat cada un d’aquests. Altrament, també cal destacar l’augment d’interès per part dels usuaris en els posts, on es veu clarament reflectit en l’augment de la ràtio de detalls entre impressions. Així doncs, podem afirmar que tot i haver limitat l’oferta de posts, respecte a l’any passat, aquesta ha sigut de major qualitat. 

2022/23Var. %2023/24
Posts342222
Impressions17.424+43,27%24.965
Impressions per post51+119,6%112
Detalls863+53,53%1.325
% Detalls/Impressions4,95%+7,27%5,31%
Gràfic dels resultats de la campanya.

A més a més, la campanya ha generat un impacte superior a 430.000 impressions en totes les publicacions realitzades als nostres perfils de xarxes socials, que s’han repartit de la següent manera:

Per concloure, des de Diskover considerem un èxit la campanya de Nadal on l’objectiu principal sempre ha sigut promoure els esdeveniments d’arreu del territori i el turisme de proximitat de forma responsable. D’aquesta manera, observant les dades resultants podem dir que ho hem aconseguit.

Subscriu-te al nostre butlletí

Més per explorar

Sense categoria

Junta General Ordinària de Socis de la Societat

DISKOVER CATALONIA SL Domicili social: Carrer Compte Güell, 40, Baixos, Barcelona CP 08028 NIF: B-06870554 Apreciat soci, L’òrgan d’administració de la societat de conformitat amb

Membres fundadors de

Amb la col·laboració de

sello enisa

Contacte

Copyright © 2024diskover

Tots els drets reservats.